Young Writers Society

Home » Forums » Welcome » Information Desk

Report a Site Bug



User avatar
769 Reviews



Gender: Female
Points: 25349
Reviews: 769
Sun Feb 24, 2019 8:48 pm
View Likes
alliyah says...



The issue with the avatars not loading seems to have been resolved.

But I've noticed that when I go to "All Literary Works" there's no longer an option to like click back very far through the pages - I can only go up to page 17 -- so I can't access anything written before the beginning of this month.

browse.php?start=240
but i don't think i can ever love someone
who doesn't understand that teal
is a different color than
dark cyan.

  





User avatar
1186 Reviews

Supporter


Gender: Female
Points: 27331
Reviews: 1186
Mon Feb 25, 2019 2:28 pm
View Likes
niteowl says...



@alliyah I'm not having that problem...looks like I can click through just fine. Could be your computer/browser? I'm on Google Chrome on my work desktop, for the record.
"You do ill if you praise, but worse if you censure, what you do not understand." Leonardo Da Vinci

<YWS><R1>
  





User avatar
769 Reviews



Gender: Female
Points: 25349
Reviews: 769
Tue Feb 26, 2019 2:45 am
View Likes
alliyah says...



You're right nite - the issue went away for me too. (I'm starting to feel like the boy who called "wolf" because every time I report an issue it gets resolved the next day) I wonder if it's just a glitch on Review Days maybe? I feel like I've seen this happen before.
but i don't think i can ever love someone
who doesn't understand that teal
is a different color than
dark cyan.

  





User avatar
164 Reviews



Gender: Female
Points: 10856
Reviews: 164
Tue Feb 26, 2019 2:58 am
EagleFly says...



I feel like it mite have been review day, for every time it makes my internet really slow.
  





User avatar
800 Reviews

Supporter


Gender: Female
Points: 1258
Reviews: 800
Wed Mar 06, 2019 5:57 am
View Likes
Aley says...



Every time I send a PM, I seem to run into a website error. I'm on Windows 10 and using Chrome. I really don't know if this is something everyone experiences or not. It has happened a few times when I have more than one user I'm sending the PM to. I don't know if it has happened with sending a PM to one individual or not. Today is the first time I noticed the issue. It does send the PM, just sends me to an error page as the redirect.
  





User avatar
164 Reviews



Gender: Female
Points: 10856
Reviews: 164
Wed Mar 06, 2019 8:52 am
EagleFly says...



@Aley question have you mad shore that you are naming everyone right, also naming the message?
  





User avatar
164 Reviews



Gender: Female
Points: 10856
Reviews: 164
Wed Mar 06, 2019 9:00 am
EagleFly says...



The issue this time is that lately I have found these comments that people have answered what I am saying but I have not even non of there reply for I did not get a notification, its been happening often like just now, I went on my wall and I happened to look at my latest comment, and then I sore that Liberty500 had commented yesterday all ready.

I am on my computer on FireFox

here is the link to the comment witch it happened on.

profile.php?u=51195&c=1249155
  





User avatar
800 Reviews

Supporter


Gender: Female
Points: 1258
Reviews: 800
Wed Mar 06, 2019 3:32 pm
View Likes
Aley says...



@EagleFly, Yes, I make sure I have spelled everyone's names right by clicking the preview to have the names generate into the website. If they were not actually users, they wouldn't jump out of the box with their names and come up in the proper color. Also yes, as a PM will give you an error from the site if you don't have a subject, I know for sure they had subjects. This was an error page like the website had crashed.
  





User avatar
127 Reviews

Supporter


Gender: Female
Points: 12093
Reviews: 127
Mon Mar 11, 2019 5:37 am
View Likes
soundofmind says...



If I try to open WFP I get a privacy error! I'm on google chrome on a MacBookPro/Mac OS. I know there's the option to continue to the unsecured site but thought maybe it'd be something to let you know here. Found out around 12:30PM CST.
Screen Shot 2019-03-11 at 12.36.05 AM.png
  





User avatar
164 Reviews



Gender: Female
Points: 10856
Reviews: 164
Mon Mar 11, 2019 7:02 am
View Likes
EagleFly says...



Don't worry @soundofmind your not the only one with that problem I am on Fire Fox on my computer, and its not working.
  





User avatar
769 Reviews



Gender: Female
Points: 25349
Reviews: 769
Mon Mar 11, 2019 7:05 pm
View Likes
alliyah says...



I'm also having the same issue with WFP as soundofmind & EagleFly - with Google Chrome.

When I click on "details" it says that the security certificate expired 2 days ago.
but i don't think i can ever love someone
who doesn't understand that teal
is a different color than
dark cyan.

  





User avatar
81 Reviews



Gender: None specified
Points: 4480
Reviews: 81
Tue Mar 12, 2019 4:11 pm
View Likes
Liberty500 says...



I'm having the same problem... It's not letting me into my wfp
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
  





User avatar
15 Reviews



Gender: Female
Points: 3058
Reviews: 15
Tue Mar 12, 2019 8:40 pm
View Likes
paperforest says...



Same here: on Firefox it's saying the connection is not secure, and the security certificate of writerfeedpad.com expired on March 10.
  





User avatar
478 Reviews



Gender: Female
Points: 3987
Reviews: 478
Sat Mar 16, 2019 3:33 am
View Likes
Meshugenah says...



I'm gonna send Nate a message directly, to make sure he's aware the security certificate expired, since the page is still popping up.
***Under the Responsibility of S.P.E.W.***
(Sadistic Perplexion of Everyone's Wits)

Medieval Lit! Come here to find out who Chaucer plagiarized and translated - and why and how it worked in the late 1300s.

I <3 Rydia
  








Think left and think right and think low and think high. Oh, the thinks you can think up if only you try!
— Dr. Seuss